Történetek

A legnagyobb erő az együttérzésben, a személyes történetekben, a példákban, az egymáshoz fordulásban van.
Fogadjátok hát szeretettel az alábbi történeteket gyógyultaktól, érintett családtagoktól, orvosoktól határainkon innen és túlról!

Szívesen látjuk a ti történeteiteket is, kérjük, hogy az erintettekegyesulet@gmail.com e-mailcímre írjatok nekünk!

Sziasztok! András vagyok, 17 éves és 4 és fél éve gyógyultam ki a Ewing szarkómámból. Amikor beteg voltam, nagyon aggódtam és féltem, hogy milyen lesz az élet a gyógyulás után...

Tovább »

Sziasztok, Máté vagyok és meggyógyultam! A betegségem egy hasfájással indult még 2017. augusztusában, akkor majdnem 5 éves voltam. A betegségem Burkitt-Lymphoma volt, ez egy nyirokrendszeri rosszindulatú daganat.

Tovább »

Azt hittem, hogy az 5. záró vizsgálat után gyógyult leszek. 

Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem így lesz. Nem lettem sokkal jobban; ugyanúgy voltak akkor és jelenleg is vannak fájdalmaim. A vizsgálatok is nagyon nyomasztóak, de sajnos ebből a teherből se tudtam letenni. Tavaly nyár elején egy nagyon hosszú és fájdalmas kezelésnek néztem elébe.

Tovább »

Sziasztok, az én nevem Dodó! 2010-ben születtem és kétéves koromban fedezték fel a daganatomat. Igazán nem is emlékszem rá, csak gondolom, hogy nagyon rossz volt. Látom, hogy mikor anyukámék azokat a képeket mutatják, sokszor dühös vagyok rajtuk. De azt is tudom, hogy úgy éreztem, hogy a kórház a második otthonom, hogy szerettem ott lenni, csak azt nem szerettem, amikor megszúrtak és amikor nem engedték, hogy ott legyenek velem a szüleim.

Tovább »